BIM

I dag er det et stort behov for BIM-modeller innenfor ulike fagfelt. Vi kan bidra med prosessering og modellering av punktskyer for alle type konstruksjoner, innenfor alt fra arkitektmodeller og slim-BIM til industri og olje.

Tverrfaglig arbeid

I Anko har vi lang og bred erfaring innenfor arbeid med BIM-modeller. Dette er et tverrfaglig arbeid der flere avdelinger er på banen for at resultatet skal bli presist, entydig og korrekt utført. Modellene er basert på punktsky som gir en helt presis gjengivelse av konstruksjonen, prosessert og modellert av vårt dyktige team.

Oppretting av as-built modeller er nyttig for en rekke formål. Blant annet leverer vi BIM-modeller til:

  • Arkitektarbeid
  • Renoveringsarbeid
  • Nybygg
  • Digital tvilling
  • Industri

BIM-modeller med detaljene du ønsker

Vi leverer BIM-modeller med detaljnivå etter kundens ønsker. Ved bruk av ulike typer software, plugins og ai, er det omtrent ingen begrensninger for hva vi kan utføre. Etter skanning er gjennomført, går prosesseringsteamet over alle detaljer, og sørger for å fjerne elementer som ikke skal være med og avgrenser området som skal modelleres.

Vi har god erfaring med Norsk standard for bygningsdeler, og påser at modellene er tildelt riktig kode for ulike objekttyper når det er nødvendig.

Visualisering

Med Twin motion kan vi legge til skygger, strukturer og viktige karakteristikker som viser hvordan bygget ville sett ut i virkeligheten. Vår spesialist har god erfaring med Twin motion og hjelper deg å sette opp modellen akkurat slik du ønsker.

Har du behov for å opprette en BIM-modell med eller uten twin motion til ditt prosjekt? Ta kontakt med oss. Vi sikrer deg en pålitelig, entydig og riktig modell til ditt bruk.