Masseberegning

Før spaden settes i jorden er det viktig med et godt utført forarbeid. Anko hjelper deg å utføre masseberegninger for alt fra jord og fjell til areal over veien.

For at arbeidet skal kunne gå så effektivt som mulig, og ikke minst planleggingsfasen, er du avhengig av at masseberegninger også er pålitelige. Her i Anko utfører vi masseberegninger og fører data som gir eksakte tall om volumer og arealer for de anviste områdene.

Entydig rapport

Ved bruk av høyt moderne utstyr og software utfører vi beregninger for alle mulige formål. Ut ifra våre beregninger, får du en lett og forståelig oversikt over hvilke kostnader du står overfor med det videre arbeidet.

Softwaren vi bruker gir deg en tydelig rapport, med konkrete tall og grafiske fremstillinger av både massene og omkringliggende bygg. I motsetning til mange andre rapportformater, er denne rapporten satt opp for å gjøre det så enkelt som mulig for prosjektleder å tyde informasjonen.

Unngå kjipe overraskelser

Dårlig utført forarbeid kan også by på kjipe overraskelser som setter en stopper for videre utførelse, og ikke minst kostnader du ikke hadde regnet med. For å unngå senere komplikasjoner eller tvister, er det avgjørende at det blir gjort korrekte masseberegninger på forhånd av prosjektet. I en eventuell situasjon der det oppstår uenigheter mellom ulike parter, vil våre beregninger kunne avgjøre eksakt hvilke volum det er snakk om.

Vi sikrer deg de beste resultatene

I Anko jobber det fagfolk med lang erfaring innen masseberegning som sørger for at ditt byggeprosjekt kan gå uten større avvik. Som aktør innenfor bygg- og anleggsbransjen er vi også svært opptatt av å følge med på hva som beveger seg i markedet. Med det vier vi store ressurser til å investere i det nyeste, mest innovative utstyret slik at du som kunde også får de beste resultatene.