Landmåling

Trenger du hjelp med plassering av noe i terrenget, eller har du noen objekter du ønsker å dokumentere?  Her i Anko kan vi både hjelpe deg med innmåling av situasjonen og fysisk markering av punkter ute i terrenget. Vi utfører tjenestene for både privatpersoner, bedrifter, arkitekter og det offentlige.

Vi har en stor verktøykasse med alt fra tradisjonelle måleinstrumenter som GNSS (GPS) og totalstasjon, til nyere metoder som laserskannere og droner.

Vi leverer resultatene i filformatet du ønsker

Vi er nøye med å dokumentere alt av arbeid som blir gjort, og kan levere data i det formatet du ønsker. Målingene kan leveres som 3D-modeller, punkter eller linjer. Har du behov for modellering eller beregninger kan vi hjelpe til med det.

Godkjent for alle tiltaksklasser

Med oss på laget kan du være sikker på at jobben blir korrekt utført. Vi har også godkjent ansvarsrett for alle tiltaksklasser, og kan med det utføre omtrent alt som er innenfor landmåling.

Med kontorer i både Stavanger, Kristiansand, Bergen, Trondheim, Harstad, Oslo og Østfold er vi tilgjengelig på kort tid. Ta kontakt med oss i dag om du trenger hjelp med landmåling for ditt prosjekt.