Drone

Drone kan benyttes for en rekke formål. Her i Anko er vi godkjent av Luftfartstilsynet innen spesifikk kategori, og kan med det utføre et bredt spekter av tjenester som inkluderer bruk av drone.

Kartlegging under vanskelige forhold

Skal du kartlegge forholdene på et område der det er vanskelig å benytte tradisjonelt skanningutstyr? Med Drone kan vi utføre nøyaktige skanninger av fjellsider, takflater, terreng og andre områder med vanskelig tilkomst.

DJI Matrice 300 RTK

Dronen vi benytter er DJI Matrice 300 RTK. Denne dronen er på lik linje med den som benyttes av brannvesenet og andre redningstjenester og er noe av det beste som finnes på markedet, både i forhold til ytelse og kapasitet. Med godt kamera på dronen får vi en detaljert punktsky som gir nøyaktige gjengivelser av det skannede området.

Har du behov for en mindre datafil? Vi hjelper deg med prosessering av dataene slik at du kan forholde deg til det formatet du ønsker.

Ortofoto

I Anko kan vi også produsere ortofoto. Uansett om du trenger ortofoto til kartlegging, byplanlegging, landbruk, miljøovervåking eller andre formål, kan vi skreddersy løsninger som passer dine spesifikke behov. Ortofoto fra oss gir deg muligheten til å utføre nøyaktige målinger av avstander, arealer og koordinater, og gir et pålitelig grunnlag for dine analyser og planlegging.

Relaterte tjenester

Relaterte prosjekter

No items found.