Triaden kjøpesenter

Triaden kjøpesenter er et prosjekt vi i Anko har vært en del av i 4 år, på vegne av Stø Entreprenør. Kjøpesenteret er utvidet med ca. 12.500 kvadratmeter, i tillegg er det bygget en flerbrukshall på størrelse med to håndballbaner, et nytt parkeringshus og en park som ligger oppe på taket av parkeringshuset og flerbrukshall.

Hva ble gjort?

Under rehabiliteringen av eksisterende bygg fikk vi i oppgave å kartlegge eksisterende bærekonstruksjon på bygget. Kunden ville vite om det var søyler eller betongvegger som de kunne beholde når de skulle begynne å rive. Det var derfor viktig for kunden at både plassering og dimensjoner ble kartlagt nøyaktig. Derfor måtte gå polygondrag inne på senteret, for å opprette fastmerker med god kvalitet.

Utfordringer under korona

Arbeidet med kartleggingen av Triaden var krevende da det måtte gjøres inne på et åpen senter under Korona. Vi måtte stort sett jobbe på tider hvor det ikke var så mange kunder på senteret, både for å holde avstand og for å ikke stå for mye i veien for stressede juleshoppere.

Gjennom gode rutiner, riktig utstyr og flinke fagfolk, kunne omsider arbeidet ferdigstilles, og Triaden fikk informasjonen de trengte for rivingsarbeidet som skulle utføres.