Til Topps: Anko Ekspanderer Horisontene med Gaming

I 2022 trådte Anko inn i gamingverdenen ved å arrangere CS:GO-spill etter arbeidstid på våre lokaler i Stavanger. Etter å ha opplevd suksessfulle arrangementer, spredte ryktet seg til andre Anko-kontorer, og dette skapte et fellesskap der ansatte på tvers av geografiske grenser kunne knytte bånd.

 

Vårt neste steg var å delta i kampen mot andre bedrifter i Haven Company League (HCL). Gjennom et samarbeid med Sport Innovation sikret vi oss skreddersydde gaming-drakter og tok på oss utfordringen i den første sesongen.Her møtte vi dyktige spillere fra andre bedrifter og knyttet kontakter på tvers av ulike fagmiljøer. I tillegg benyttet vi avansert skanningsutstyr for å skape en detaljert modell av Havens lokaler.

 

Selv om Ankos plassering i den første sesongen var noe skuffende,var opplevelsen likevel verdifull og inspirerte våre spillere til å kjempe seg helt til semifinalen i påfølgende sesong.

 

Denne opplevelsen har ikke bare skapt bånd mellom kontorene, men også åpnet dører for samarbeid med andre bedrifter. Vi ser frem til den stadig voksende teknologiutviklingen innen gaming, og ønsker å være med på denne bølgen.